.. ..

Pályázatok Inter Turbo Kft.

RUGALMAS MUNKASZERVEZÉS BEVEZETÉSE A MUNKA-MAGÁNÉLET ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS A HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN

Az Inter Turbo Kft. 14.983.880 Ft pályázati támogatást nyert el „Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése az Inter Turbó Kft-nél” című fejlesztésére.

A GINOP-5.3.2-16-2016-00005 számú pályázat keretében azt tűztük ki célul, hogy az alkalmazásunkban álló munkavállalók bevonásával új rugalmas foglalkoztatási formák kerüljenek bevezetésre, melyek egyrészről jobban alkalmazkodnak a munkavállalók egyéni élethelyzetéhez és személyes preferenciáihoz, másfelől lehetőséget teremt a vállalkozásunk számára a piaci igények rugalmasabb és hatékonyabb kielégítésére.

A munka és a magánélet összehangolására irányuló kezdeményezések szabályzati szinten és a gyakorlati megvalósításban is megjelennek a projektben. A működési és munkaügyi témában készülő szabályzatok részletesen kitérnek a munkáltató által biztosított lehetőségekre és azok alkalmazása közben betartandó előírásokra. A rugalmas átszervezést segítő tanácsadások kiemelten foglalkoznak a munkát és magánéletet nehezen összeegyeztető kollégák helyzetével, ők személyre szóló segítséget kapnak, emellett megtörténik a velük közvetlen kapcsolatban álló vezetők és munkavállalók érzékenyítése, valamint felkészítése az esetleges problémák gyors megoldására.

A projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési finanszírozásból 2017.05.01-2018.04.30. között valósul meg. A támogatás intenzitása 100%.

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS ÉS MOBILFEJLESZTÉSEK AZ INTER TURBO KFT-NÉL

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések az Inter Turbo Kft-nél
Szerződött támogatás összege:20 032 803 Ft
Támogatás mértéke (%-ban):40%
Projekt befejezési dátuma:2020.07.15.
Projektazonosító:GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00276

Projekt tartalmának beumtatása:

A projekt keretében bevezetésre került az Europroof© vállalatirányítási rendszer. A rendszer segítségével egyszerűsödik a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok adminisztrációja, a szoftver megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, növeli versenyképességét.

A projekt során helyben telepített saját szoftver, valamint a felhő alapú rendszerek bevezetése valósult meg:

  • Vállalati CRM, értékesítési terület
  • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
  • Kontrolling és döntéstámogatás
  • Beszerzési logisztikai terület
  • Pénzügyi, számviteli terület
  • Elektronikus iratkezelési rendszer
  • Táv- és csoportmunka támogatás
  • Internetes értékesítés (vállalati webáruház)
  • Online (elektronikus) fizetési megoldás

A Vállalati CRM biztosítja a vevőkkel és a szállítókkal kapcsolatos folyamatok lefedését. A HR és bérszámfejtési funkcióban komplexen nyilvántartható az összes munkavállaló adata, bér, cafeteria és szabadság igénylő és nyilvántartó rendszerrel. A Kontrolling és döntéstámogató funkcióval a vállalkozás jövedelem termelőképességének elemzése széles körben paraméterezhető, kimutatható a pénzügyi és készlettel kapcsolatos riportokkal. A Beszerzési és logisztikai modul lefedi a teljes logisztikai folyamatokat. Az Elektronikus iratkezelési rendszer magába foglalja az összes típusú és formájú irat azonos módon és digitálisan történő kezelését és nyilvántartását. A felhőalapú megoldások az internetes értékesítés (webáruház kialakítása), online fizetési megoldás funkcionális specifikáció, táv és csoportmunka támogatás került kialakításra a felmerült igények alapján. Ezen kívül infokommunikációs eszközöket szereztünk be.


ESZKÖZBESZERZÉS AZ INTER TURBO KFT. TEVÉKENYSÉGÉNEK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Eszközbeszerzés az Inter Turbo Kft. tevékenységének technológiai korszerűsítése érdekében
Szerződött hitelösszeg:16 650 000 Ft
Projekt befejezési dátuma:2019.05.15.
Projektazonosító:GINOP-8.3.5-18

Projekt tartalmának beumtatása:

A térségünkben is tapasztalható az építőipari ágazat jelentős fellendülése, cégünk is egyre több megkeresést kap különböző projektek kivitelezésére. Az Inter Turbo Kft. a jelen projekt keretein belül megpályázott egy Caterpillar 305E2 CR típusú minikotrógépet, amely a kivitelezések során sokoldalúan hasznosítható. Ez a földmunkagép egy olyan korszerű technológiát képvisel kategóriáján belül, melynek köszönhetően mind minőségben, mind pedig a munkavégzés gyorsaságában nagy előrelépést érhetünk el, a kivitelezések során növelhetjük a szolgáltatásaink minőségét, illetve akár költséget is tudunk csökkenteni azzal, hogy nem szükséges gépbérletet vagy alvállalkozót igénybe venni.

A tulajdonunkba került eszköz segítségével hosszútávra biztosítható a hatékony és minőségi munkavégzés technológiai háttere, kapacitásbővítés, valamint árbevétel és eredménynövekedés érhető el.