.. ..

Pályázatok Inter Turbo Kft.

Kölcsönszerződés a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Kölcsönszerződés a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében
Szerződött hitelösszeg:25 000 000 Ft
Projekt megvalósításának kezdete:2021.10.27.
Projektazonosító:GINOP-8.3.5-18/B

Projekt tartalmának beumtatása:

Az Inter Turbo Kft. a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében, likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges működési költségek finanszírozására kedvezményes kamatozású forgóeszköz kölcsönt vesz igénybe.

Napelemes rendszer telepítése az Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Kft. telephelyén

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Napelemes rendszer telepítése az Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Kft. telephelyén.
Szerződött támogatás összege:9.265.942,- Ft
Támogatás mértéke (%-ban):55%
Projekt befejezési dátuma:2021.03.30.
Projektazonosító:GINOP-4.1.4-19-2020-00847

Projekt tartalmának beumtatása:

A fejlesztés célja az Inter Turbo Kft. tulajdonában álló, 5630 Békés, külterület 064/17.helyrajzi számú gépjárműszervízként működtetett telephelyen egy 60,72kW-os, hálózatra kapcsolódó környezettudatos napelemrendszer telepítése - részben pályázati forrásból. Az energetikai korszerűsítés megvalósításával társaságunk hozzájárul a megújuló villamosenergia termeléshez, mely egyben csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását is. Telephelyünkön a fosszilis energiafelhasználás közvetett csökkentése, a gazdasági termelékenység növekedését, illetve ezen keresztül a nyújtott szolgáltatások színvonalának magasabb szintre emelését is eredményezi.

Az épület tetőszerkezetére 176 db Q.cells Q.Peak Duo 350W-os napelem modul és 2 db Fronius Eco 25.03-3-S inverter került feltelepítésre.


RUGALMAS MUNKASZERVEZÉS BEVEZETÉSE A MUNKA-MAGÁNÉLET ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS A HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN

Az Inter Turbo Kft. 14.983.880 Ft pályázati támogatást nyert el „Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése az Inter Turbó Kft-nél” című fejlesztésére.

A GINOP-5.3.2-16-2016-00005 számú pályázat keretében azt tűztük ki célul, hogy az alkalmazásunkban álló munkavállalók bevonásával új rugalmas foglalkoztatási formák kerüljenek bevezetésre, melyek egyrészről jobban alkalmazkodnak a munkavállalók egyéni élethelyzetéhez és személyes preferenciáihoz, másfelől lehetőséget teremt a vállalkozásunk számára a piaci igények rugalmasabb és hatékonyabb kielégítésére.

A munka és a magánélet összehangolására irányuló kezdeményezések szabályzati szinten és a gyakorlati megvalósításban is megjelennek a projektben. A működési és munkaügyi témában készülő szabályzatok részletesen kitérnek a munkáltató által biztosított lehetőségekre és azok alkalmazása közben betartandó előírásokra. A rugalmas átszervezést segítő tanácsadások kiemelten foglalkoznak a munkát és magánéletet nehezen összeegyeztető kollégák helyzetével, ők személyre szóló segítséget kapnak, emellett megtörténik a velük közvetlen kapcsolatban álló vezetők és munkavállalók érzékenyítése, valamint felkészítése az esetleges problémák gyors megoldására.

A projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési finanszírozásból 2017.05.01-2018.04.30. között valósul meg. A támogatás intenzitása 100%.

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS ÉS MOBILFEJLESZTÉSEK AZ INTER TURBO KFT-NÉL

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések az Inter Turbo Kft-nél
Szerződött támogatás összege:20 032 803 Ft
Támogatás mértéke (%-ban):40%
Projekt befejezési dátuma:2020.07.15.
Projektazonosító:GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00276

Projekt tartalmának beumtatása:

A projekt keretében bevezetésre került az Europroof© vállalatirányítási rendszer. A rendszer segítségével egyszerűsödik a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok adminisztrációja, a szoftver megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, növeli versenyképességét.

A projekt során helyben telepített saját szoftver, valamint a felhő alapú rendszerek bevezetése valósult meg:

  • Vállalati CRM, értékesítési terület
  • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
  • Kontrolling és döntéstámogatás
  • Beszerzési logisztikai terület
  • Pénzügyi, számviteli terület
  • Elektronikus iratkezelési rendszer
  • Táv- és csoportmunka támogatás
  • Internetes értékesítés (vállalati webáruház)
  • Online (elektronikus) fizetési megoldás

A Vállalati CRM biztosítja a vevőkkel és a szállítókkal kapcsolatos folyamatok lefedését. A HR és bérszámfejtési funkcióban komplexen nyilvántartható az összes munkavállaló adata, bér, cafeteria és szabadság igénylő és nyilvántartó rendszerrel. A Kontrolling és döntéstámogató funkcióval a vállalkozás jövedelem termelőképességének elemzése széles körben paraméterezhető, kimutatható a pénzügyi és készlettel kapcsolatos riportokkal. A Beszerzési és logisztikai modul lefedi a teljes logisztikai folyamatokat. Az Elektronikus iratkezelési rendszer magába foglalja az összes típusú és formájú irat azonos módon és digitálisan történő kezelését és nyilvántartását. A felhőalapú megoldások az internetes értékesítés (webáruház kialakítása), online fizetési megoldás funkcionális specifikáció, táv és csoportmunka támogatás került kialakításra a felmerült igények alapján. Ezen kívül infokommunikációs eszközöket szereztünk be.


ESZKÖZBESZERZÉS AZ INTER TURBO KFT. TEVÉKENYSÉGÉNEK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN

Kedvezményezett neve: Inter Turbo Közúti Teherfuvarozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:Eszközbeszerzés az Inter Turbo Kft. tevékenységének technológiai korszerűsítése érdekében
Szerződött hitelösszeg:16 650 000 Ft
Projekt befejezési dátuma:2019.05.15.
Projektazonosító:GINOP-8.3.5-18

Projekt tartalmának beumtatása:

A térségünkben is tapasztalható az építőipari ágazat jelentős fellendülése, cégünk is egyre több megkeresést kap különböző projektek kivitelezésére. Az Inter Turbo Kft. a jelen projekt keretein belül megpályázott egy Caterpillar 305E2 CR típusú minikotrógépet, amely a kivitelezések során sokoldalúan hasznosítható. Ez a földmunkagép egy olyan korszerű technológiát képvisel kategóriáján belül, melynek köszönhetően mind minőségben, mind pedig a munkavégzés gyorsaságában nagy előrelépést érhetünk el, a kivitelezések során növelhetjük a szolgáltatásaink minőségét, illetve akár költséget is tudunk csökkenteni azzal, hogy nem szükséges gépbérletet vagy alvállalkozót igénybe venni.

A tulajdonunkba került eszköz segítségével hosszútávra biztosítható a hatékony és minőségi munkavégzés technológiai háttere, kapacitásbővítés, valamint árbevétel és eredménynövekedés érhető el.